dimarts, 8 de novembre del 2011

I ELS GUANYADORS DEL IV PREMI JOVE INVESTIGADOR I INVESTIGADORA DE LES GARRIGUES SÓN...

 Albert Esteban, Josep Fabrés, Eva Carrera i Judith Santiago!!!

Cliqueu per ampliar

3 comentaris:

  1. Hem de continuar potenciant aquests premis per aconseguir el relleu generacional del CEG i de la investigació a nivell comarcal. Felicitats als premiats i a tots els participants.

    ResponElimina
  2. Evident, però se'n fa molt poca difusió dels guanyadors i treballs premiats veient-ho com una amenaça potencial per aquells que tallen el bacallà, a més, la vessant històrica i sobretot aquella relacionada amb la guerra civil fa del cegarrigues una entitat cadi bé monotemàtica, una llàstima i desil•lusionant

    ResponElimina
    Respostes
    1. El Centre d'Estudis de les Garrigues i en el seu nom la Junta Directiva de la institució fa tot el que pot per incentivar que les noves generacions d'estudiosos s'hi incorporin activament. Precisament, en aquest moment s'estan redactant les bases del V Premi Jove Investigador i Investigadora de les Garrigues i, sempre, s'ofereix la possibilitat que els guanyadors presentin els treballs premiats a la propera trobada d'estudiosos de la comarca -enguany a Fulleda- per tal que puguin ser exposats en públic i editats.

      Quant al tema de la Guerra Civil, no apareix especialment en els llibres publicats fins ara de les diferents trobades. Precisament, en el darrer no hi ha cap treball que s'hi refereixi específicament i actualment el CEG té en marxa dos projectes (1714 i Hospitals de les Garrigues) que no hi tenen res a veure.

      Elimina