dijous, 16 d’agost del 2012

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'JUNEDA I ELS SEUS NOMS DE LLOC'





 
La presentació del llibre Juneda i els seus noms de llocde Joan Cornudella, vicepresident del Centre d'EStudis de les Garrigues, serà el dimecres 22 dagost (22.00 hores) al recinte de les piscines municipals de Juneda (les Garrigues), dins dels actes de nits a lafresca i com a preludi de la festa major.

Aquesta presentació comptarà amb la presència de la regidora de Cultura de Juneda, Ramona Urgell; d’Albert Turull, vicepresident de la Societat d’Onomàstica; d’Isidre Piñol, historiador local i tècnic de Cultura del Consell Comarcal de les Garrigues; i l’autor. La nit continuarà amb música de jazz.

L'editorial Fonoll distribuirà el llibre a través de Firex 21 (vegeu el portal de venda). Es podrà adquirir també a les llibreries o bé directament a l’editorial:

info@editorialfonoll.cat o trucant al 973 15 01 05 (de 9 a 13 h).

Juneda i els seus noms de lloc és un treball de recerca de Joan Cornudella i va rebre l’impuls de la Societat dOnomàstica per a la seva finalització l’any 2010.

Aquest treball es va subvencionar, juntament amb d’altres reculls toponomàstics de Catalunya, gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada