dijous, 19 de setembre del 2013

ACTIVITATS AL REDÓS DE LA FORTALESA DELS VILARS

.- El proper cap de setmana 27 i 28 de setembre, la nostra Vila acollirà la Reunió  Internacional: Molins i Molta a la Mediterrània Occidental durant l’Edat del Ferro.
 
.- Els dies 28 i 29 de setembre, un nombrós grup d’Amics de Vilars farà una sortida a la ciutat de Toledo seguint amb la idea de conèixer el nostre patrimoni més proper i els tresors que s’amaguen a la Península Ibèrica. : un poble culte és un poble lliure!
 
.- El primer cap de setmana d’octubre es faran les XIII Jornades Ibèriques, a les que esteu convidats a participar; podeu quedar-vos  a casa nostra i veure com era la guerra ibèrica i l’armament que podia utilitzar-se; també podeu aprofitar per conèixer d’altres jaciments de la ruta dels Ibers a Catalunya. (Ens agradaria que us quedéssiu amb nosaltres).
 
.- El dissabte , dia 12 d’octubre, el nostre pobles s’omplirà “d’Instawalquers”, per fotografiar i compartir amb el món les imatges més boniques de la Fortalesa de Vilars, i de pas parlar de les virtuts de les nostres contrades. Siguem amables i acollim-los amb cordialitat.
 
.- El dia 27 d’octubre , la Fortalesa  acollirà , un any més, la Tradicional TROBADA DE CAVALLS. Durant tot el matí es realitzaran una sèrie d’activitats a les que esteu tots convidats i que més endavant us anirem informant.
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada