dimecres, 10 d’octubre del 2012

EL FUTUR DEL CENTRE D'ESTUDIS DE LES GARRIGUES A DEBAT




A continuació es va debatre sobre quin havia de ser l'enfocament que s'havia de donar a les futures trobades d'estudiosos de les Garrigues, si continuar com ara amb reculls de tipus miscel·lànic o si intentar obrir-nos cap a desenvolupaments més monogràfics. Hi va haver bastantes veus partidàries d'analitzar algun aspecte concret en cada trobada, però donant llibertat a qui vulgui presentar estudis sobre qualsevol tema que faci referència a la comarca.
 
També es va fer especial incidència en el tema de les publicacions, sobre si havien de ser les tradicionals en paper, com fins ara, o si s'havia de tendir cap a la digitalització. Tothom va estar d'acord que el format digital actualment és imprescindible, però hi va haver qui va defensar que el paper també havia de ser prioritari, mentre que d'altres no el consideraven tan necessari si es podien penjar les comunicacions a internet.
 
Finalment, diversos representants dels ajuntaments presents van exposar quina era la situació dels diferents arxius municipals, tot esperant que es concreti la construcció de l'arxiu comarcal que va ser demanat per tothom. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada