dimecres, 6 d’agost del 2014

HA MORT JOAN PALAU GALLART


Ens sap molt de greu d'haver-vos de comunicar la mort ahir del nostre consoci Joan Palau Gallart, Tarresà, de Vinaixa, com a conseqüència d'un accident de tractor. Soci fundador del Centre d'Estudis de les Garrigues, era actualment membre de la seva junta i persona implicada en múltiples activitats de la vida local i comarcal. Descansi en pau, el trobarem a faltar molt. El nostre condol per als familiars i amics.
 
Reproduïm un text de Facebook del Centre d'Estudis Locals del Vilosell que glossa la seva figura:
 
"Ahir ens va deixar en Joan Palau Gallart de Cal Tarresà de Vinaixa en un tràgic accident. Era un home savi, bo i generós que estimava la seva família, els seus amics i la seva terra. Era l’homenot de Vinaixa. Aquella persona que coneixia tan bé la història i els recons del seu poble, que els sabia transmetre amb passió i amb rigor.

En l’Assemblea del
Centre d'Estudis De Les Garrigues de 16 de febrer de 2008 es va incorporar a la seva Junta de Govern. Des de llavors va aportar el seu valuós criteri, el seu companyerisme i la seva extraordinària amistat.

Va ser l’ànima entusiasta de la VII Trobada d’Estudiosos de les Garrigues que es va realitzar a Vinaixa el 24 d’octubre de 2009. Una trobada que va tenir una organització impecable i que va donar lloc al llibre Cabal de petjades que va publicar l'Editorial Fonoll l’any 2010. Les seves amenes visites guiades pel nucli antic de Vinaixa eren, sense dubte, una referència, així com la que va realitzar durant la caminada etnobotànica al Parc de les Olors de l’Albi.

Una pèrdua irreparable. El trobarem molt a faltar. Des d’aquí el nostre record més sentit en nom de tota la Junta del
Centre d'Estudis Locals del Vilosell."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1438090109813000&id=100008360738159

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada