dijous, 31 de juliol del 2014

ARTICLE DEL MES DE JULIOL AL 'SOMGARRIGUES': "TARGETA DE PRESENTACIÓ DIGITAL DEL CEG: LA NOVA WEB 2014"

TARGETA DE PRESENTACIÓ DIGITAL DEL CEG: LA NOVA WEB 2014


L’estiu és un temps que ens permet fer tot allò que no podem realitzar durant la resta de l’any. Llegir, escoltar música, practicar esport, entre d’altres. Són activitats que, si bé es fan sempre, augmenten el seu ús quan arriba la calor. Des del Centre d’Estudis de les Garrigues ja fa alguns mesos que venim pensant en aquest temps de vacances per aprofitar al màxim el temps lliure i alhora treballar per al bon ritme i funcionament de l’entitat. Una tasca que podríem situar entre el plaer i l’obligació. M’explicaré: d’uns mesos cap aquí els membres de la junta del CEG hem coincidit en la necessitat de dissenyar una nova pàgina web, més atractiva si s’escau, perquè esdevingui en essència la nostra targeta de presentació digital. Com a tota pàgina web l’objectiu principal és que serveixi per a presentar i donar a conèixer les notícies, idees i altres informacions d’interès de tot allò relacionat directament o indirectament amb l’entitat.

Després de quatre anys de vigència, tant la web existent en funcionament des del 2010 com el blog en ús anys després, seran redireccionats cap a la nova pàgina web que ja podeu visitar en període de proves en la següent adreça: centreestudisgarrigues.com.

Amb la creació i posada en marxa de la nova web del CEG s’unificaran tant la pàgina web com el blog actuals; tot estarà present en la nova pàgina. El concepte de blog o weblog com a diari interactiu personal es mantindrà de manera que les publicacions tindran data i les persones que les llegiran podran seguir-les i comentar-les. La novetat principal de la nova pàgina web 2.0, molt més moderna i adaptada a les últimes tecnologies web, mòbils i integrada a les xarxes socials, és que comptarà amb interacció amb els visitants, no només amb els comentaris, opinions i suggeriments que aquests facin a les notícies i informacions que es pengin, sinó també mitjançant el correu electrònic. Totes aquelles persones que vulguin estar al corrent de tot allò que es publiqui a la web tindran l’opció de saber-ho activant el sistema d’avisos per e-mail. A més a més, els visitants veuran sempre l’historial de comentaris amb la informació de l’autor i la data. Un altre dels canvis de la nova pàgina és que inclourà comptador gràfic de seguidors tant de Facebook com de tweeter que, avui per avui, ja sumen 2.142 i 385 followers respectivament.

Des del CEG volem animar a tots els visitants, usuaris, garriguencs i no garriguencs a treballar amb nosaltres de manera que estarem encantats de rebre suggeriments i propostes que ens ajudin a millorar, sempre en benefici del territori, de la cultura, de la llengua i, sobretot, de la nostra comarca.

Lis Solé
Centre d’Estudis de les Garrigues

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada