dimecres, 30 d’octubre del 2013

IX TROBADA D'ESTUDIOSOS (FULLEDA, 26-10-13): CLOENDA ACADÈMICA A CÀRREC DE LA Dra. CARME BATET GABARRÓLa cloenda acadèmica d'aquesta jornada va correspondre a la senyora Carme Batet i Gabarró, descendent d'una família arrelada a Fulleda i arrelada ella mateixa  durant molts períodes de l'any a aquesta població, a qui agraïm de tot cor que hagués acceptat la nostra invitació.
La Sra. Carme Batet és metgessa, doctora en Medicina -excel·lent Cum Laude- per la Universitat de Barcelona, especialista en anestesiologia, màster en Tractament del Dolor i en Direcció d'Organitzacions Sanitàries i diplomada en Direcció de Serveis Integrats de Salut. Actualment és la cap de la Unitat de Tractament del Dolor de l'Hospital Moisés Broggi de Sant Joan Despí i del Consorci Sanitari Integral.
Va fer un discurs científic i rigorós, però al mateix temps humà i amè que va centrar en les comunicacions presentades en aquesta Trobada, en els nexes d'unió a la nostra terra, en la responsabilitat sanitària de cadascú i en el futur de la comarca de les Garrigues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada