dilluns, 17 de setembre del 2012

DESÈ ANIVERSARI DEL CENTRE D'ESTUDIS DE LES GARRIGUES: CARTA DEL PRESIDENT ALS SOCIS I SÒCIES


Benvolgut/da soci/a,

 

Com ja sabeu aquest 2012 commemorem el 10è aniversari de la nostra entitat i per aquest motiu hem cregut convenient fer un breu i modest acte de celebració que té una doble intencionalitat o finalitat.

En primer lloc fer un agraïment i homenatge, des de l’actual Junta directiva del CEG, a totes aquelles sòcies i socis que ens han acompanyat i participat en els actes i activitats que s’han organitzat al llarg d’aquests anys.

Per altra banda volem plantejar-vos quines creieu han de ser les línies mestres de futur del Centre d’Estudis. Ens preocupen temes importants i que ens afecten directament com la greu situació econòmica actual o la implicació de les administracions en la defensa del Patrimoni, però també quina és o ha de ser la posició que ha d’adoptar el CEG en certs plantejaments en relació a tots els moviments o plataformes comarcals generades a partir de la defensa del territori. És per això que volem sentir la vostra opinió al respecte i enfocar els propers anys a partir de les valoracions que es puguin fer.

Adjunt  a aquesta carta de convit, us enviem el programa d’actes de la jornada a la qual esperem que tot hi pugueu assistir.

 

Rebeu una cordial salutació i ens veiem el dia 6 d’octubre.

 

 

 

 

Josep Rubió Sobrepere

President del Centre d’Estudis de les Garrigues


 

 

Les Borges Blanques, 10 de setembre de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada